Inkomensbeheer

Maak je je zorgen over je geldzaken, maar ben je niet toe aan bewindvoering, of heb je bewindvoering gehad maar wil je wel hulp bij je geldzaken, dan kan inkomensbeheer een oplossing bieden.

De inkomensbeheerder beheert een beheer rekening voor je, en doet daarmee wat er is afgesproken. Dat zal in wezen zijn het uitvoeren van een budgetplan met de vaste betalingen erin, het aanhouden of opbouwen van een reserve spaarpot, en leefgeld verstrekken. Daarbuiten regel je het meeste zelf. Het is vooral bedoeld om je financien op de rit te houden als je weet dat dat zonder hulp moeilijk gaat. Soms wil je liever boodschappen doen dan eerst de huur betalen, maar het is ook bekend dat dat de manier is waarop je in de schulden komt. Grootste nadeel is dat er niet altijd bijzondere bijstand mogelijk is voor deze maatregel, en dat je deze dus in principe zelf betaalt.

Informeel:

Atisha Bewindvoering is informeel als het gaat om de omgangsvormen, we zijn allemaal mensen en of het goed of slecht met je gaat is niet alleen je eigen verdienste. Iedereen verdient een menswaardige vertegenwoordiging als het tegenzit.

Verantwoordelijk

We beheren de financiën van mensen en behartigen hun persoonlijke belangen. Dat is een grote verantwoordelijkheid die we dan ook heel serieus nemen. Maken we fouten dan mag je ons daar op aanspreken.

Correct

Wat we doen, moet goed gebeuren. Daarbij hebben we met veel instanties en organisaties van doen. We leggen vast wat we doen en verantwoorden wat we doen.

Op zoek naar relevante formulieren of andere downloads? We hebben ze voor je op een rij gezet.

Contact opnemen

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op.

Adres

Prinsenweg 5, 6584 AZ Molenhoek

Telefoonnummer

024 – 351 05 46

E-mailadres

Gebruik hiervoor het contactformulier

    Velden met een * zijn verplicht

    Scroll naar boven