Over ons

Atisha Bewindvoering is op 14 april 2009 opgericht door Sjoerd de Jong. Hij heeft het vak bewindvoering geleerd bij Bewindvoerderskantoor Kroezen van oprichter Joop Kroezen. De achtergrond als jurist maakt dat een goede belangenbehartiging op veel fronten mogelijk is. Sjoerd treedt zowel op als curator, mentor, bewindvoerder en inkomensbeheerder.
In 2011 is er een maatschap opgericht en is jurist Oscar te Kloese toegetreden binnen het bedrijf. Oscar voert momenteel alleen mentorschappen uit.

Informeel

Atisha Bewindvoering is informeel als het gaat om de omgangsvormen, we zijn allemaal mensen en of het goed of slecht met je gaat is niet alleen je eigen verdienste. Iedereen verdient een menswaardige vertegenwoordiging als het tegenzit.

Verantwoordelijk

We beheren de financiën van mensen en behartigen hun persoonlijke belangen. Dat is een grote verantwoordelijkheid die we dan ook heel serieus nemen. Maken we fouten dan mag je ons daar op aanspreken.

Correct

Wat we doen, moet goed gebeuren. Daarbij hebben we met veel instanties en organisaties van doen. We leggen vast wat we doen en verantwoorden wat we doen.

Maak kennis met ons team

Plaats hier een korte subtitel.

Sjoerd de Jong

Eigenaar en oprichter

Oscar te Kloese

Eigenaar en oprichter

Arda Stegeman

Ondersteuning

Contact opnemen

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op.

Adres

Prinsenweg 5, 6584 AZ Molenhoek

Telefoonnummer

024 – 351 05 46

E-mailadres

Gebruik hiervoor het contactformulier

    Velden met een * zijn verplicht

    Scroll naar boven