Mentorschap

Een mentorschap kan door de rechter worden uitgesproken voor mensen die zelf niet meer in staat zijn om hun niet- vermogensrechtelijke belangen te behartigen. Dat gaat dus om alles, behalve om geld.

Hoe het werkt

De mentor vertegenwoordigt de rechthebbende als het gaat om zijn gezondheid, welzijn, inzet van zorg, kiezen van een woonplek. Deze maatregel wordt vooral ingezet bij psychiatrisch patiënten, dementerenden, mensen met niet aangeboren hersenletsel of een verstandelijke beperking. Soms neemt iemand steeds de verkeerde beslissingen, of iemand neemt helemaal geen beslissingen. De mentor is er dan om te steunen en wel knopen door te hakken, en het overzicht te bewaren.

Informeel

Atisha Bewindvoering is informeel als het gaat om de omgangsvormen, we zijn allemaal mensen en of het goed of slecht met je gaat is niet alleen je eigen verdienste. Iedereen verdient een menswaardige vertegenwoordiging als het tegenzit.

Verantwoordelijk

We beheren de financiën van mensen en behartigen hun persoonlijke belangen. Dat is een grote verantwoordelijkheid die we dan ook heel serieus nemen. Maken we fouten dan mag je ons daar op aanspreken.

Correct

Wat we doen, moet goed gebeuren. Daarbij hebben we met veel instanties en organisaties van doen. We leggen vast wat we doen en verantwoorden wat we doen.

Op zoek naar relevante formulieren of andere downloads? We hebben ze voor je op een rij gezet.

Contact opnemen

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op.

Adres

Prinsenweg 5, 6584 AZ Molenhoek

Telefoonnummer

024 – 351 05 46

E-mailadres

Gebruik hiervoor het contactformulier

    Velden met een * zijn verplicht

    Scroll naar boven