Na 15 jaar eindelijk een website

Hebben jullie geen website? Jawel, na 15 jaar hebben we eindelijk een webstek. Gewoon een eenvoudige website waarop je kort kan vinden wat we doen, wat ons onderscheidt, en hoe je ons verder kunt bereiken. Zoek je nuttige downloads, we hebben er een paar. En natuurlijk schrijf ik af en toe op onze nieuwspagina wat me bezighoudt.

Als bewindvoerder ben je gewoonlijk aan het rennen voor je klanten. Dit probleempje oplossen, is daar extra geld voor, is die aanvraag al gedaan, zijn we op tijd met…. En dan moet je soms toch even stilstaan en om je heen kijken. Waar gaan we heen, hoe doen we het, hoe staat het met het grote plaatje. En een van de missende onderdelen was toch altijd die website. Dan kom je op een lokale facebook pagina ineens een enthousiast jong bedrijf tegen die lokale bedrijven wil helpen met dit soort problemen. Afspraak gemaakt, plannen besproken, en uitvoeren maar. En hier is het resultaat, een website zoals ik die wil, eentje die ik lekker zelf kan vullen, en die mij de structuur biedt om wat ik kwijt wil, met de rest te kunnen delen. Heb je ook nog geen website, kijk eens op www.growdi.nl.

Scroll naar boven